Biopiacok

Hétvégente megvásárolhatóak zöldségeink, gyümölcseink a budapesti, debreceni és miskolci biopiacokon.

Jöjjön el és és válogasson termékeinkből!

Budapesti Biopiac

Szombatonként a Csörsz utcában a MOM Parktól 2 percre.

Debreceni Biopiac

Szombatonként a Kandia utcában várjuk a debreceni és környékbeli vásárlóinkat.

Miskolci Biopiac

Péntekenként a Szent István tér mellett tudja megvásárolni biotermékeinket.

Termékeink a biopiacokon

Minden héten, pénteken Miskolcon, szombaton Debrecenben és Budapesten várjuk vásárlóinkat. Akár törzsvásárlóként érkeznek, akár első alkalommal szeretnék kipróbálni biotermékeinket, a hajdúsági zöldégeket, bioliszteket, savanyúságokat, nálunk biztosan vegyszermentes, egészséges finomságokra találnak egész hétre.

Miért érdemes eljönni a biopiacra?

Aki szeretne friss ellenőrzött biotermékekhez jutni és bevásárolni egész hétre, azoknak a legegyszerűbb ha eljönnek a biopiacokra. A fent említett biopiacokon minden héten szezonális áruval várunk mindenkit. Itt személyesen győződhetnek meg termékeink minőségéről. Szinte minden héten ott vagyunk Budapesten, Miskolcon és Debrecenben is. Természetesen érdemes megnézni és tájékozódni az adott piacok honlapjain, Facebook oldalain, melyeken az éppen aktuális információkhoz hozzájuthatnak.

Nemcsak helyben lehet válogatni standjainknál, de lehetőség van előzetes megrendelésre is. A megrendeléseket át tudják venni előkészített csomagként a biopiacok nyitva tartási idejében. Ehhez kérjük, nézzék meg a termékeink oldalon található listát, onnan tudnak válogatni az éppen elérhető terméklistából, melyet hetente frissítünk.

Ha a hagyományos piaci élményt kedvelik inkább, akkor pedig jöjjenek el és válogassanak helyben. Eladóink segítenek a választásban is, hogy melyik zöldségből érdemes elkészíteni az arra a hétre kiszemelt fogást.

A biopiac termékei az Erdődi Biokertészetből

Biogazdaságunkban a kárpát-medencei, azon belül is a Hajdú-Bihar megyei mikroklímában jól megélő zöldségeket, gabonákat és gyümölcsöket termesztünk. Az aktuális kínálatot jelentősen befolyásolja a szezonális hatás, így érdemes figyelni, hogy az adott termékeknek mikor van éppen a betakarítási ideje, hiszen ekkor a legfinomabbak, legvitamindúsabbak mindig a zöldségek.

Szeretünk kísérletezni különböző alfajokkal, melyek kevésbé ismertek, de igazán érdekes és finom csavart tudnak hozni az egyes fogásokhoz. Ezért termesztünk sokfajta burgonyát, hogy a sült, tört, főtt vagy éppen salátában felhasználható krumpli is tökéletesen legyen majd, amikor felkerül a családi asztalra. Vagy éppen a csúcsos lilakáposzta, melyből izgalmas nyers saláta készíthető késő ősszel, tél kezdetén, mikor már véget ér a szabadföldi paradicsom paprika szezon. Szeretünk más mérsékelt övi zöldségeket is termeszteni, mint például a toszkánai fekete káposztát, a „cavolo nero”-t.

Büszkeségünk a hadházi tájfajta fejeskáposzta, és az abból készített savanyúkáposztánk. Ez utóbbi a Magyar Konyha „nagy savanyúkáposzta tesztjén” a második helyezést érte el, illetve a hagyományosan készített savanyúkáposzták legjobbjának bizonyult. (2019. decemberi lapszám)

Ha felkeltettük érdeklődését, jöjjön el hétvégente a biopiacok egyikére, ahol sok más biokertészettel és biotermékeket áruló vállalkozással együtt vagyunk kint. Igazi élmény ez kicsiknek és nagyoknak is, hiszen folyamatosan fejlődik és változik a kínálat, így mindig lesz valami új, amit ki lehet próbálni!

Kapcsolatfelvétel